Meie lugu
Meie restoran on peakoka Simon Derivi unistuste täitumine. Simon on pesuehtne Argentiinlane, kes armus Eestisse ära pea 10-aastat tagasi. Kuigi liha grillimine on iga argentiinlase DNA's, siis ennem oma liharestoran avamist, hankis Simon kokanduskogemusi erinevates riikides üle ilma. Kuigi kogemusi ka lausa fine-dining vallas, tuksus Simoni süda siiski grillimisele. Lõpuks, 2019 aastal, tänu sõprade ja pere toele ning teeninduse valdkonnas tõeliselt kogenud äripartner Reigo Katalseppa abile saigi unistus teoks! Avati Argentiina restoran Siga La Vaca!
Tänaseks on Siga La Vacast kasvanud mõnus, cumbia rütmides keskkond, kus austus kliendi ja toidu vastu on kõige olulisem. Võtame Siga La Vacat südamega ja samamoodi tunnevad meie kliendid, kes meid taas ja taas külastavad.
¡Hasta la Vista!
Köögis
Avatud grillil küpsetatud toit kõditab iga lihasõbra maitsemeeli, seetõttu küpsetatakse kõike lõkkel, mis on meie endi suurim kirg ja rõõm!